ADMINISTRATIE

Voor een correct eigen inzicht in omzet, kosten en resultaat en door de verplichting vanuit de Belastingdienst is het voeren van een deugdelijke administratie noodzakelijk. De financieel medewerkers binnen Accountancy Zuyd beschikken over ruime ervaring voor het verzorgen van uw financiële administratie.  

De medewerkers van Accountancy Zuyd beschikking over ruime ervaring om met verschillende boekhoudprogramma’s te werken. Zij zijn erin gespecialiseerd uw administratie zo in te richten dat u zo min mogelijk tijd kwijt bent met randzaken en uw tijd kunt besteden aan uw onderneming. Door te werken met de laatste nieuwe software kunnen wij u ondersteunen met branche specifieke oplossingen, boekhouding in de cloud en mobiele applicaties. 

Op basis van uw administratie verzorgen wij kosteloos de aangifte omzetbelasting en verzorgen indienen van de aangifte bij de Belastingdienst.

Wij verzorgen de financiële en salarisadministratie voor alle type bedrijven uit alle sectoren:

  • Starter
  • Zzp’er
  • Eenmanszaak
  • VOF
  • Vennootschap

Ook kunnen wij tijdelijk inspringen bij ziekte of vertrek van uw administrateur. Zo kan er geen achterstand optreden in de financiële administratie van uw bedrijf.

Boekhoudsysteem

Graag adviseren wij u ook over het gebruik van digitale boekhoudprogramma’s.

Wordt terug gebeld

Als u enige vraag heeft omtrent onze dienstverlening, vul dan het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

6 + 1 =