JAARREKENING

Ondernemers zijn verplicht een boekhouding te voeren en over ieder boekjaar een jaarrekening samen te stellen. Onze accountants beschikken over de expertise om deze jaarrekening voor u op te stellen. Wij verrichten onze werkzaamheden voor vennootschappen, vof, eenmanszaak als zzp’ers.

Door te werken met de laatste software worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Door onze vaste prijs garantie komt u achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. 

 

De jaarrekening zal samen met u worden besproken en worden uitgelegd in heldere taal, zodat u altijd een juist beeld heeft van uw onderneming.

Onze ervaren fiscalist verzorgt de bijbehorende aangifte waarbij rekening wordt gehouden met de laatste wetswijzigingen, waardoor een voor u zo optimaal mogelijk fiscaal resultaat wordt bereikt.

Accountancy Zuyd beschikt over een SBR-certificaat. Doormiddel van het SBR-Certificaat worden digitale verzendingen van de jaarrekeningen naar de bank of Kamer van Koophandel gratis door ons verzorgd.

Voert u de administratie zelf, dan kunnen wij meekijken en aan de hand hiervan een jaarrekening samenstellen. Geeft u het werk liever in z’n geheel uit handen, dan nemen wij die taak ook graag op ons.

Voor een vrijblijvende offerte voor het samenstellen van uw jaarrekening kunt u contact met ons opnemen op onderstaand telefoonnummer of vul onderstaand contactformulier in.

Wordt terug gebeld

Als u enige vraag heeft omtrent onze dienstverlening, vul dan het formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

5 + 7 =